California
0

Na aukciji fotografije 15-godišnje Angeline Jolie

Sarajevo-x.com
Na aukciji koja će biti održana u petak u Californiji naći će se i fotografije slavne Angeline Jolie iz tinejdžerskog doba. Radi se o njenim prvim fotografijama kao modela, koje je načinio fotograf Harry Langdon.

Same fotografije pokazuju kako je Jolie još kao 15-godišnja djevojčica bila iznimno lijepa i kako je zaista imala potencijala za uspjeh u svijetu showbiza.

Na jednoj od fotografija Jolie je odjevena u večernju haljinu s tigrastim dezenom, dok je na drugoj u šorcu i bijelom topu.

Angelina Jolie, kćerka holivudskog glumca Jona Voighta, postala je model još kao tinejdžerka. U to vrijeme uporedo je studirala i dramu.

Nakon toga počela se pojavljivati u holivudskim blockbusterima kao što su "Lara Croft: Tomb Raider" i "Mr. and Mrs. Smith", zahvaljujući kojima je stekla svjetsku popularnost. Osim toga poznata je i kao veliki humanitarac.

Jolie je također bila i glavno lice modne linije St. John, a osvajala je i brojne nagrade za svoj glamurozni izgled.

Na istoj aukciji naći će se i fotografije mladog Georga Clooneya, Drew Barrymore, Kirsten Dunst, Teri Hatcher, Sarah Jessice Parker, Ann-Margaret, Halle Berry, Cher, Diane Ross, Willa Smitha i Rocka Hudsona.