Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zenica Da si poslusao, bar jednu njihovu pjesmu, znao bi o kakvoj je grupi rijec, uglavnom poznatiji su od Halida Beslica. A vala je i Sa-x mogao napisati malo bolju informaciju, za one koji kao zenica nemaju pojma o kome se radi. @aha Pa idemo na koncert :-)
a 18.10.2009 u beogradu zz top i sta sad?
Uh sto mi idu na q... ovi sa mi imamo naseg Halida, Dinu Merlina ... Poredis Halida sa planetarno popularnim bendovima koji imaju pojedinacno barem po 100 miliona prodatih albuma i na cijim koncertima se okuplja barem po 50 hiljada ljudi. Ko si ti da kazes ko nama treba, a ko ne treba ? Nama onda ne treba ni dobar zivotni standard, jer mi imamo svoj. Ali nama zato trebaju vize, a drugima ne trebaju. Eto David Coverdale (Whitesnake - inace jedan od 10 najboljih vokala svih vremena) je drekavac, a Halid je slavuj. Svasta.
nama ti drekavci ne trebaju..mi imami naseg Halida Beslica
dobro pa nece u bosnu dok mi imamo koketa,moketa i ekipu ne treba nam nikakav zz top ni iron maiden i whitesnake...
Idemo u Beograd 18., organizovano :-)