Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta im fali???? :P
aj što ne mogu ovih truba,,, nikako,, odmah mi se kosa podigne na glavi od truba, fuj , fuj,,,, ovo nesto ko bregovic,,,, trtrttrtrttrtrtrttrtrttrnnntrtrttrtr
Ja konto nema gore od Lolobriđide.
ŠTO STE MI OBRISALI KOMENTAR? JEL MOŽDA BIO UVREDLJIV ZA NEKOGA? NACIONALISTIČKE KOMENTARTE NE BRIŠETE, A KOMENTAR KOJI NE VRIJEĐA NIKOG BRIŠETE. KOJA STE VI STOKA! SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO JOŠ UVIJEK DOLAZIM NA OVAJ GLUPI PORTAL! PLJUJEM PO SVIM ADMINISTRATORIMA I NOVINARIMA OVOG PORTALA!!
A baš se ponadah, rekoh nešto fino da se možda pogleda, kad ono rinaš otegnuti.
Kakvo govno od benda, ne mozes vjerovati...
eh da vam bi......