Pogledajte dio atmosfere
239

Željko Bebek bezvremenskim hitovima otvorio Street Food Market u Sarajevu

L. R.
Željko Bebek (Foto: T. S./Klix.ba)
Željko Bebek priredio sjajan nastup na Street Food Marketu (Foto: T. S./Klix.ba)
Željko Bebek večeras je održao koncert na Street Food Marketu te svojim bezvremenskim hitovima oduševio prisutnu publiku.
Regionalna rock zvijezda otvorila je prvo ovogodišnje izdanje popularnog sarajevskog gastro festivala, koji se održava na dobro poznatoj lokaciji Vilsonovog šetališta.

Tako je brojna publika imala priliku čuti neke od najvećih hitova iz Bebekove solističke karijere, ali i pjesme koje je pjevao kao član Bijelog dugmeta.

U pjesmama "Gdje sam bio", "Ako možeš zaboravi", "Il' me ženi il' tamburu kupi", "Sinoć sam pola kafane popio", "Selma", "Ako voliš ovu ženu", "Oprosti mi što te volim", "Da je sreće bilo", "Ja po kafanama", "Na zadnjem sjedištu moga auta", "Tijana" podjednako su uživale sve generacije.

"Drago mi je što dolazim u ovako značajnom trenutku i što ću ponovo biti dio našeg Sarajeva, sada kada se prisjećamo Zimskih olimpijskih igara 1984., a evo upoznat ću i glasoviti Street Food Market", rekao je Bebek ranije u intervjuu za Klix.ba.

Podsjećamo, ovogodišnji Street Food Market trajat će od 8. do 18. februara, a osim bogate gastro ponude, posjetioci će moći uživati u odličnim muzičkim nastupima Al Dina, Igora Vukojevića, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i drugima, a posjetioci će također moći sudjelovati u raznim radionicama.