Objavili na Facebooku
12

Željka Bebeka prije najvećeg solističkog koncerta napustio bend s kojim je sarađivao 10 godina

D. J.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Legendarni Željko Bebek za nešto više od mjesec dana održat će svoj najveći solistički koncert u Areni Zagreb. Međutim, njegov bend je nedavno objavio da napušta ovog pjevača nakon 10 godina saradnje.

Koncert u Areni trebao bi biti održan 28. oktobra, no članovi benda su se na Facebooku javno oprostili od saradnje sa Bebekom.

Objavu prenosimo u cijelosti.

The Bend. The end. 16. 9. 2023. Denis Dex Marijanović 5. 8. 2012. Dominik Žuga Žagmešter 14. 11. 2014. Mislav Žaba Žabarović 26. 9. 2015. Nikola Babić 1. 1. 2017. Želimo (se) zahvaliti Željku Bebeku na više od 10 godina povjerenja i suradnje. Bila nam je velika čast. Hvala svim managerima, organizatorima, tehnici, osoblju, gradonačelnicima, restoranima, hotelima... A prije svega hvala cijeloj obitelji Bebek – Ružica, Zvone i Katarina. Više smo bili s vama nego doma. Velika hvala Željkovoj publici. Najboljoj publici. Svima vama koje smo upoznali tijekom svih ovih godina.

Hvala! Vidimo se!

Bebek nije bio dostupan za komentar zbog obaveza, a novonastalu situaciju je prokomentirala njegova supruga Ružica.

"Ta odluka nije donesena tek sad, to traje još od ranije, samo smo mi dogovorili da se odradi što se treba odraditi s njima. Drugi bend je već odavno spreman", rekla je Ružica za Story te potvrdila da s ocem i dalje nastavlja surađivati njihov sin Zvonimir koji će s novim bendom također nastupiti u Areni.

"Naravno da će svirati s ocem, ovo nema veze s njim", zaključila je Ružica.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Ipak, prije samo dva mjeseca gitarista Denis Dex Marijanović najavio je koncert u Areni.

"Iiii idemo", napisao je 17. jula na svom Facebook profilu.