Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nista novo od izmisljene religije, znate li da Isus nikad nije pomenuo krscanstvo u svom zivotu niti je znao sta je to !? on je samo donosio vjeru u jednog boga.
stavi glavu u wc solju i pusti vodu
nikoneznanovicu dokaži da je dreamsicle slagao i ja ću se javno odreći Islama? U starom i novom zavjetu se tek jednom pominje riječ "kršćani" , tj u novom, s tim da je taj dio svete knjige ocjenjen kao neprovjeren , odnosno, moguće da je promjenjen. Isa a.s. je donosio istu vjeru kao i svi poslanici prije njega, nakon Ise a.s. dolazi nadogradnja te religije u Kur'anu a Uzvišeni u posljednjem ajetu kaže "Danas sam vam vašu vjeru usavršio i Svoju blagodat prema vama upotpunio i zadovoljan sam da vam islam bude vjera.« (El-Maide, 3.)". Pozdrav :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...auuuuu...eno tri prsta na kipiću...srpska ujdurma, jelde?
Pa da je ČASNA sestra ona ne bi bila tu.
Cudo nije prvi komentar "svaka cast" da se uvlaci na pozitivne ocjene :p
Oo half way there, oo livin' on a prayer :)