Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ante.. mislim Ivo.. Bravo Ivoo!!
Necu ja gospon Drone.. ja odoh u pjesnike!
Na kojem kanalu se moze ovo pratit (imam najlosijeg operatera MojaTv)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo !!! Bas mangupski i kulerski otpjevao !!! Aferim !!!
Ubio ih lik k'o mraz paprike....:)
Super, samo da je jos na onim krajevima ubacio malo trilera, jos bi bolje bilo.
Koja Aleksandra Radovic, molim Vas ? Samo nek se piše , a sta i kako manje bitno..
Ivo care najezio si me!
poserem se na sve ovi nazovi umjetnike i na emisije kao sto su ove. U prvom redu mislim da Rafu, Amela Curica i onog seljacinu Babajica iz Zivinica!!!!! ovo je za debile!
Ko ne voli radit,nek ide u pjevače,ako nema kruha,jedite kolače.Kakva je to pjesma i reci šta ti znači kad na jedno će ti huo ući,a na drugo izaći. (Mario Knezović)
Samo nek je teferič kod našeg naroda tuga i jad, šta drugo reći. Sve neki talent show-i i reality show-i ali za šta!? Za testiranje mutavosti i primitivizma naroda i narodnosti na brdovitom balkanu. "Allah neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni samoga sebe!” (Er-Ra’d, 11.)."
A gdje je cunga lunga iz Sarajeva
A gdje je Aleksandra Radović? :D
Hahahah Klixovi pametnjakovici :D
I on i djevojčica(16) iz Splita odlični su bili!
Šteta,ako saznam gdje uzima prijateljica i njen momak komentarišem xD Znam da mi reče da je našla negdje gdje ne treba recept.
whahaa,dobar dobar za ovakvog vremena zujanje po netu,šetnje itd.sjedne :Đ Javi se da znam da si živ ne znam koliko dugo ih nisi uzimao.Ako si u rijetko jedi bgt.dobro :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)