Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i uvijek na vijest o ovoj muzickoj gromadi a pri tome domacoj, dezurni pljuvaci svega sto je nase su tu da popljuju jednu od najvecih regionalnih muzickih zvijezda koji puni dvorane i stadione gdje god da nastupa.
muzicka gromada?! hahahahahahahaaaaaaaaaahahahahahahaha oplakah xD izricaj ti "jak" taman kako i prilici fanu ovakvog nekog... xD hahahahahahaha
pa kad neko napuni svaki stadion i svaku dvoranu gdje gostuje, imajuci u vidu da se ne radi o malim dvoranama, onda jeste muzicka gromada! bez obzira na to dal ga neko licno voli ili ne voli.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Dino Kralj
bljak. da me je momak ikada pokusao odvesti na koncert ovog neartikulisanog licemjernog gada, bogami bi svako svojim putem nastavio. zamisli momak te, onako zaljubljenu, na dan zaljubljenih odvede na - ovo???!!! fuuuuuuuuuuj! siguran kraj, kao da me sakom u oko udario.
ma presiguran. :))) nema ono 100 kg soli da pojedes i tako to. pitam volis li dinu? ako voli - haj cao, nemamo sta dalje, sve receno. ako ne voli, mozda mozda mozdaaaa ima nekog potencijala... :D
joj, i ja :)))) zvuci djetinjasto krajnje, malo kao pubertetska furka, ali muzika je i meni prevazna, nista ne znam raditi ako mi ne svira... i sta da ja pricam s nekim ko slusa dinu, sta, sta???!!! ili da izvali tomsona ili statigajaznam onog skoru ili neke cece mece jelene bubamare i bubasvabe. moj test je uvijek bila muzika, i definitivno ti moze pokazati smjer u kojem osoba razmislja ;) :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dino: moj omiljeni dinar efendija!
Najpoznatija teorija o nastanku ovog praznika potječe iz Rima, još dok je kršćanstvo bilo potpuno nova i mlada religija, živio je svećenik Valentin. Tadašnji car Klaudije Gotski naredio je da se njegovi vojnici ne smiju ženiti ili zaručivati, jer je držao da se vojnici (kao oženjeni ili zaručeni muškarci) neće srčano boriti u njegovim ratovima, već će radije gledati da sačuvaju život, kako bi ostali sa svojim obiteljima. Svi svećenici odlučili su poštovati ovu carevu odluku, pa nisu više htjeli vršiti sam obred vjenčanja. Međutim, svećenik po imenu Valentin oglušio se na carevu odluku i počeo je potajno održavati ceremonije vjenčanja svih mladih parova koji su to željeli, sve dok ga vlasti nisu ulovile i bacile u tamnicu. 14. veljače (večer uoči rimskog proljetnog blagdana Luperkalija) svećeniku Valentinu odrubili su glavu. Nedugo nakon smrti narod ga je proglasio svecem, a kada se u Rimu učvrstilo kršćanstvo, svećenstvo je odlučilo spojiti blagdan Luperkalija i smrt Svetog Valentina u jedan. Odredili su da će se novi praznik slaviti 14. veljače, na dan Valentinove smrti, a ime su mu dali u spomen na ovog sveca. Naravno da postoje i druge teorije o porijeklu ovog praznika, pa se tako mogu pronaći teze da potječe od nekih poganskih obreda, dok druge pak govore kako se u srednjovjekovnim vremenima vjerovalo da se ptice počinju pariti 14. veljače, pa otuda običaj slanja "Valentinovskih" čestitki. Ipak, najvjerojatnije je da Valentinovo postoji u spomen na svećenika Valentina.
Ljubomorne duse mogu da ga puse.
Glup si
Umjetnik? na 14 ti Februar? Slovenija Tri stvari koje ne shvatam vezano za Merlina.
...auuuuu..velki bošnjak koncertuje na katoličkog sveca i k tome mrskim nam zlovencima?
...neam ti blage o dininim afinitetima...al čekam reufagu :)))
...omilio reufaga svima, čini se :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)