Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Norvežani pobjediše !
Opet ja, pa nije polufinale loše zvučalo uopšte http://www.youtube.com/watch?v=oTww96yrM30&NR=1 ovo na kraju je bilo pretpostavljam \'emocija\'... Ali upravu su kada kažu da ima emociju jedina ali Francuska je savršena....
@sta vi slus... Cuj nije raja birala!!! Pa sta trebala je raja da bira pa da opet ide Nino Prses sa onom Hanoooo ili ona Maja.... ne sjecam se vise koliko smo znali biti katastrofalni.... Regina sretno!
francuzi ako veceras ndaju 10 poena bosni jebacu im mamicu,glasam s pet telefona.
Hajmo svi do POBJEDE:D REGINA REGINA REGINA
Koliko zanimljivih ljudi ovdje Eurosong nikad nije izrodio neprolazne hitove, i to je jedno od najbezveznijih televizijskih takmičenja ali što jest\' jest\' - zanimljivo je za gledati! Meni se lično ne dopada Norveška, nekako mi je ona muzika....antipatična? Ako je ono tradicionalno, drago mi je što nisam rođena Norvežanka. Dopadaju mi se Francuska i Jermenija, jer su definitivno najoriginalniji ove godine. Regina bi po svemu sudeći mogla i pobijediti, ali sumnjam, u svakom slučaju - visoko kotirane će biti Turska, Grčka, Norveška, Rusija i mislim Španija, a za ostalo....tu i tamo. Puno sreće Regina!
Fenaomenalna pjesma, pobjedjuuuuujeeeeemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ako ne pobjedimo jebaji ga...... svejedno smo najbolji!!!!!
milan tarot rekao da ce ažerbejdžan pobijediti :) a ja mislim da ce pogoditi hahaha ili turska... a mi....i ako su se usrali, mislim da cemo biti u prvih 5!! evo prognoze: 1.turska 2.azerbejdžan 3.mi 4.grčka 5........moze bilo ko, rusija mozda i to je to!!!! zivi bili pa vidjeli veceras ispred BBI!!
djevojke se napalile na malog iz norveškeeeeeeeee :).
jao ljudi, sta vam je??? kakva regina i pobjeda??? pjesma nam je teska pegla, koreografija nipocemu pamtljiva, sve je mutno i nezapazeno. jedino smo bolji od onog kresteceg hrvata i to je to. i cuj sto govorimo da pjesma ne valja? ima tu i mentaliteta, ali ima i toga sto je nije birala raja, ko u svim ostalim normalnim zemljama, a ovako naravno da cu reci da je shit pjesma. bit cemo od 10-tog do 12-tog mjesta samo zbog toga sto jos uvijek ima dijasporaca. toliko.
Reginina pjesma je jedna od najljepsi pjesama. Sretno Regina!
Onaj naš se bukvalno izgubio u polufinalu :/ glas mu drhti, nešt lafo urliče :S:S ne znam uopšte kako smo prošli do finala... Ps. a pjesma nam nikako nije komunistička...ma jocck :P!
jel si to ispao pa ti nesto krivo ?
J...... LA VAS VAGINA I ACA U ONU STVAR
Jao,kada bi samo Regina pobijedila...Ali,Norveska je taaako dobra