Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva dezinformacija o Ukrajni. Imate drugaciji tekst na eiki i na zvanicnoj stranici esc. Vi ste iz klixa kriminalci. Pesma je posvecena njenoj ubijenoj neni, ponavlja rijeci koje joj je nena govorila, i govori opisuje dogadjaj kada je njen narod bio etnicki ciscen od strane nacistickih Rusa.
Ukrajinaaaaaa
Dogodine treba poslat Zmaja od Šipova da im na binu istjera finaliste sa koride Jablana i Rudonju i nek ih šiba tri minute a oni nek muču pa da vide sa kim se oni zajebaju.Ima u Bosni lijeka za svaki poremećaj.
Australija na Eurosong-u 😦😦😦😦😦😦😦😦
bravo
Hrvatska ima najbolju pjesmu.
Rusi drama dobri, ali je po meni najbolji Azerbejdzan. Samra to pobjede !! :D
Ni riječi o nastupu Srbije i Hrvatske..kakva ljubomora
www.webznalci.com ZARADI NOVAC OD KUĆE
"Australija, Francuska, Švedska i Ukrajina također su na vrhu liste za osvajanje prvog mjesta." zezate me.. cuj Australija
Nidje veze pjesma 0 vibrato , izvlaci scenografija koju Bosna nije imala Mi da smo pjevali na engleskom i da smo imali ove viz. efekte bili bi u top 3
Koga boli ona stvar za eurosongom. Glupavo natjecanje i potpuno nevazno.
@jablantz pa tebe. Dok si od toliko clanaka bas usao na ovaj da komentarises
Jebat ih, radije cu pratiti nase na Zvezdama Granda