Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaku noć najposjećeniji koncert ahaaaaaa pazi da nije. razglas očajaj kao i uvijek, ne znam kako oni \"tonci\" mogu stajati u onoj kabini i praviti se nešto kao da znaju da rade.
super koncert, kao i svaki od van gogha... najbolji rock bend na prostoru ex yu sa sjajnom živom svirkom. u početku su gitare bile preglasne, ali kasnije je sve došlo na svoje. respect van gogh!
band je bio super, ozvucenje grozno i PREGLASNO!!! prve 2 pjesme je raja bila zabavljena time, da spasi svoje usi od uzasnih visokih tonova... Tonski tehnicar vab gogha mor da je podobro gluh ili je kreten... Steta Ali mislim da se Band na bini odlicno cuo!! Tako su izgledali!!
smrdljivi narkomani
@nako slazem se skroz,uzasan koncert!!!
srednja zalost.. ozvucenje katastrofa.. pola ih ne razumijes
pa koliko vas je bilo?
Pa nije bas istina da je sala bila prepuna ...