Beerka Festival
68

Užarena atmosfera na koncertu u Istočnom Sarajevu: Bombaj štampa i Bajaga priredili noć za pamćenje

N. C.
Foto: I. L./Klix.ba
Bombaj štampa priredila je uzbudljivu noć na stadionu Slavije u Istočnom Sarajevu u sklopu Beerka festivala.

Posjetioci su večeras u potpunosti uživali u koncertu popularne grupe, a članovi su dali sve od sebe da opravdaju povjerenje. Zasigurno su i uspjeli, privredivši odličnu atmosferu koja će ostati upamćena.

Bombaj štampa predvođena popularnim Đurom izvela je svoje najpoznatije pjesme, a sportskim kompleksom odjekivali su stihovi pjesama "Palim se na guranje", "Vriska", "Mali motorin", "Nedim" i mnogi drugi.

Nakon nastupa Bombaj štampe, na pozornicu u Istočnom Sarajevu će izaći Bajaga te atmosferu dovesti do usijanja. Očekuje se luda zabava, a pjaveti, plesati i veselit će se sigurno dugo u noć.

Osim odličnog muzičkog programa, Beeka festival predstavit će tridesetak svjetski prepoznatljivih izlagača, koji će posjetiocima Beerke izložiti neke od najkvalitetnijih i najprepoznatljivijih pivskih brendova koji su dostupni na našim prostorima, a uz kombinaciju čuvenih pivskih zakuski i najboljeg piva.

Posjetiocima Beerke zagarantovano je fantastično putovanje užitcima za čula, koje samo "nektar Bogova" u kombinaciji sa vrhunskim zalogajem i moćnim gitarskim rifovima može da priušti.