Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Al_Karam Svudje su seljaci na vlasti (i muzickoj) a nesretna pop ikona Purasevic je samo njihov odraz u ogledalu. P.S. Milo slusa narodnjake
cuo sam ovo davno, sve epizode su im prejake... svaka cast...
koje smece!
hanuma Milorada Krushice :) bas se fino nasmijah :)
Pušio BiH mu 4EVER!!!
Ima li đe nabaviti njegov poster u A0 formatu? A đe ću nać njegov cd?
kakva legenda hahahha
Pa ovo je dokaza da svaka udala, svaki seljak, moze da bude estradna zvijezda na Balkanu. Dovoljno je da bude rodjak Don Mila, Slinavdzica, Dodle ili nekog drugog opancara koji je zajahao na ledja naroda... Uzas... Ocigledno je da su i u Mont Negro seljoberi na vlasti kao i u ostalim ex_yu republikama.. Kakva stoka-takvi i pastiri.. Vratili se 100 godina unazad..
glupost koju samo balkan moze napraviti
Providno, jadno, sve je namjesteno, i ta vaza i sve samo da se privuce paznja budaletinama.
Laze , ima kupit ves masina i za 200 eura, ceka da mu taj tivra 200 eura da kupi jos jednu !!
Treba EUTANIZIRATI prije nego se RAZMNOZI ! :)
hahahahahahahahahahahahhahahaahaahahahaa svaka cast legendaaaaaaaaaa
DOBRODOŠLI U PROŠLOST!...
Odlični su, nisu baš TLN, ali opet svaka čast :D