Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih 20 odrona je nesto najneduhovitije, najneoriginalnije, najdosadnije i najbjednije sto se pojavilo na ovim prostorima u zadnjih 20 godina. Tolika kolicina nicim izazvane pretencioznosti ovih 20 tatinih sinova je dno dna svih vremena. I sad oni tu nesto nas "zabavljaju" na jednom Beer Festu, jer im je organizator jaran iz kafane. FUJ!!! Ubite se luzeri!
Ološ, metalike i droga. Samo treba pogledati publiku sa ovog "kulturnog događaja" i vidjeti da su to sve besposličari koji "traže dublji smisao života" (lažu se da će im babilonske nauke o umjetničkom urezivanju drveta koje su završiti donijeti posao "kada naivni narod shvati vrijednost toga" i aktivno konzumiraju narkotike). Umjesto da mlade ljude okrećemo folku, etno muzici i sevdahu, mi ih napijamo i fiksamo na ovakvim glupostima.
Cuj dvadesetorica, na nekim nastupima vise njih nego publike
Ološ i bagra..
dok bosna jeca od tuge i bola samo da sjednes i zaplaces koja smo stoka od naroda :((
Jest očelavio Massimo Savić.....
fakat bi trebali nac ozbiljnjijeg kamermana a ne sa mobitela snimat
Hihihihih
ubilo se za odmorit mozak od ZMBT i krkanluka :) lijepo za promjenu!
Ne diraj ti ZMBT
taj ZMBT je najgore zatupljivanje ljudi koje se pojavilo u televizijskoj historiji...dovoljno je pogledati onu dvojicu voditelja...seljacine stigle u blatnjavim opancima u sarajevo 1995.i sad glume neku urbanu raju i krevelje se...svaka treca rijec im je "BA"...inace taj hayat je papanska televizija koju najvise gledaju ove izbjeglice iz istocne bosne,nane iz srebrenice sa svojim unucicima itd...
ekstra događaj sa željom da je ovakvih događaja sve više u sarajevu.