Sve je počelo sa "Rapper's Delight"
0
Umrla "majka" hip-hopa Sylvia Robinson
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jale uvalim ti repersku crn**ku ki*u u ta tvoja frljava primitivna usta!
ti si jale jedan obicni jazavac,omri kurvin sine yo :)
Divi repercica sto su se uzjogunili, haha... mnogo bi bolje bilo da je ova \"majka hip-hopa\" pobacila kompletan taj \"muzicki zanr\" (sic!) mjesto sto ga je donijela na svijet. Kao i vase mame vas, uostalom, cega ste vjerovatno i sami svjesni. Naravno da se o ukusima ne raspravlja, problem je taj sto vi ukusa nemate. Ta jezicka lomatanja afro drolja i narkomana nikad nisu bila niti ce biti muzika. Jer djeco moja, muzika nastaje kad neko svira neki muzicki instrument, a takav covjek naziva se muzicar. Beskonacno brbljanje gomile nebuloza uz plemensko \"yo, yo!\" potcikivanje sa strane te tupkanje ritam-masine u pozadini nije muzika ni po jednoj definiciji. To je crnacki turbo-folk, a vi se primate ko mladi majmuni jer zelite biti nesto sto niste. Odrastite.
ovo je odlicna pjesma....
Ma pusti ga, vidis da je neki m.jmun iskompleksirani! Suvisan si na forumu konju...
@Jale O ukusima se ne raspravlja... Uostalom gdje si cuo psovku u ovoj pjesmi?
@Jale - j.e.b.em ti se sa m.j.k.o.m
Kamo srece da se nije ni rodila, mozda bismo bili postedjeni tog beskonacnog ritmickog nabrajanja psovki i uvreda koje se danas muzikom zove.
Ah iznenada u 76godini..tako mlada...
a specijalci, kakvu muziku sada moraju slušati, dok nisu u civilu? otprilike ovo: http://www.youtube.com/watch?v=bYcfDm5QRuw