Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti stvarno pojma nemas... on je jedan od rijetkih dirigenata koji ne dozvoljava da njegov hor pjeva na \"plejbeku\".... uvijek ste bili ljubomorni na Zenicu i na Omladinski hor... a narocito sada.. buduci da je porodica Isovic jedino njemu dozvolila da uradi taj koncert !
ne da nisi upravu, nego pojma nemas o cemu pricas! ovo je hor koji postoji 18 godina, itekako uspjesan u onome sto radi. ovaj koncert je samo jedan od dokaza. kakva zarada, kakvi PLEJBECI Karmine, Queena, kakva interesna osnova. ako nisi bio, dozivio, onda ne pricaj gluposti.
vidi ko si, šta znaš i koliko si gluppppp..........
U redu inferno je, nije nokturno. Ali Karovic ostaje karina i kao covjek i kao muzicar. On samo primjenjuje isti princip ko i politicari - siri popularnost na interesnoj osnovi: stotinjak cura u horu, svaka na koncert privuce uzu familiju i njemu dosta, on ispade popularan! I tako iz generacije u generaciju. Hor se obnavlja a on i repertoar mu isti. On mu ga dodje nesto ko i Celik - ima navijace a igra nula!
Bravo, Zenicani!!! Samo naprijed! Ovaj Hor je, nazalost, vise poznat van granica svoje domovine, nego u Sarajevu. A zajedljivci neka se upitaju, sta bi bilo da nemaju Omladinski hor u ZE, po cemu bi im grad bio prepoznatljiv (osim zatvora i Zeljezare)?! Jedva cekam da odem na koncert! Profesore, SRETNO!!!
@karo-vic: na ovom koncertu nema zarade ukoliko je ulaznica 5 (pet) i 10 (deset) KM.. Bubuleja da znaš neke odnose ne bih nikada pričao takve nebulaznosti.... koncerti u dvorana koštaju i previše... uostalom , kakao pričaš o Srebreničkom infernu (nije nokturno seljačino), najbolje se vidi ko si, šta znaš i koliko si gluppppp..........
Svaka cast, nažalost sto mi u Sarajevu nemamo tu čast da prisustvujemo toj ceremoniji ;))
Koji ublehas ovaj Karovic. Cuj on se sjeca PRIJATELJA Safeta Isovica! On se samo dosjetio da bi se na \"prijatelju\" moglo nesta zaraditi kao sto vec godinama zaradjuje na imbecilnim plejbecima Karmine Burane, Queena...na uvlakackim Ilahijama i Srebrenickom nokturnu... Njegovog GUZELJANA na bini je stvrano dosta!