Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živa legenda, ako ništa predstaviće nas u najboljem svjetlu, a ne vjerujem ni da jedno od prvih pet mjesta neće izostati !! Dino neka je sa srećom pa ko zna, možda 2012 mi budemo domaćini !!
dino majstore tebi je u prirodi da si dilajla ;) nema veze drag si mi samo zato sto si raja :))
dragi Dino, ne mogu da vjerujem da po stare dane vrištiš tim svojim kričavim glasom. Dobar si tekstopisac i aranžer ali glas.... za slušat u kolima si extra ali u živo... nedaj bože nikome. P.S mi smo jedina zemlja koja 2 puta šalje istog čovika.
Halo ba ne serite a vi bi sve za pare...svi ljudi danas pjevaju za pare sta vam je??? jedino tako i zaraduju to je njihov posao nemaju drugog....sta pricate???? Dino Merlin plagijat....a niko nije Nije zeljko joksimovic LANE MOJE HABANERA NE TREBA TI COVJEK KAO JA? aaaa??? a zdravki pisao pjesmu kao moja mati...? koji je to nas na balkanu pjevac koji je \"savrsen\" ???? de mi ga nadjite... (-: pa vi i michaelu jacksonu bi nasli manu da se furao na jamesa bonda ajde vozdra nema se tu sta pricati....to sammo novinari pisu koji mu zavide.... ;)
papci pisu o papku,a papci ga slusaju.dobro jutro kolumbo da je plagijator,skrtac,lopovcina i sandzaklija.smijesan lik!
DINA MI I IMANA:zakletva princa izetbegovića.
@sheikh Mislim da nisi jedini fotograf u BiH, neko bi ga vec jednom \"uslikao\" I dalje mislim da si PR, imas veliki pozz
@lol Ne,ja sam radio kao fotograf za jednu agenciju i pratio njega i on mje zamolio da nijednu sliku kako on stipendira i pomaze siromasnu djecu ne objavljujem,jer ne zeli da se to zna.... moj misljenje je da je on ok i extra pjesme..... svi se razlikujemo
@sheikh Sta ti si neki PR ? Cijela Bosna zna koliko je skrt a on to radi \"da niko ne zna\" Sta humanista jer je odrzao besplatno prije 100 godina koncert na Kosevu?
Ma jeste ima posuđenih pjesama ali đabe ja ga volim slušati.Na kraju krajeva sve je plagijat. I naš najveći kompozitor Goran Bregović još nije završio ni jednu svoju kompoziciju. Pa i ove nekakve ,,Kusturice\'\';Pušenja,Nadrealiste sve su ,,pokupile\'\' od raje sa ulice.Al\' eto i to je umjetnost - sklopiti kako treba.
Dok je hapo lovinu po dijaspori imao je nadimak LIJEHA LUKA-dao mu ga Kemal Malovcic sa kojim je bunario po dijaspori.Eh da ga nije bilo ne bi bilo svjetla u avliji a mi bi svjetlo zvali mrakom-taki je to umjetnik.Lijeha luka je valjda zbog kose-a na kojem ce jeziku sad pjevati ne zna se-uglvnom frflja i pljuje fraze sa govornom manom.
Ne shvatam zasto ovako lose u komentarima pisete o njemu.On je nevjerovatan pjevac i najveci humanista u BiH.Niko nije svijestan koliko pomaze i finansire siromasne ljude,jer on to ne zelis da iko zna,jer radi to za sebe,a ne za medije.Malo sam bolje upucen i on je njeverovatan covjek...
Igras, zabavljas i kopiras sve moguce... Umjetnik nema sta,,,
\"U prirodi mi je da se igram sa maloumnim ljudima i kradem pjesme stranih izvodjaca!\"
Borci su ginuli gladni,a vaki su dolazili s jacije kući pa se još mesa nažderu..FUJ!
režimski pjesnik
Dragi Dino, znamo da si pokro par pjesmica, znamo da Nazifu Gljivi nikad nisi platio kafu u carsiji, znamo da se grebes na rodoljublje, znamo da ne placas porez na hiljade koje dignes u dijaspori, ali SVE cemo ti oprostiti ako dovedes cirkus 2012 u SA.