Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al kako mu je i ono šuškavo š skinuo, svaka čast :D
Moro je pocet piti kahvu sa rahatlokumom,da mu udje u sustinu!
Fin momak,normalan,dobar pjevač i imitator.pokazao je da je umjetnik i multitalent...svaka čast
hahahhhaha sta reci,svaka cast
bravo bane, fantastican si....
Sinoc me je najvise dojmio Ivanov komentar o ovim divljacima koji zive na Balkanu. Naravno i najveci hor koji je uzivo nastupio u nekoj TV emisiji. Hor iz Novog Pazara naravno.
BANE NISI NAM TREBAO NA KRAJU OKRENUTI LEĐA, KADA SI TO URADIO SVE PROPADE U ZEMLJU. NAIME TI VISOK, ZGODAN I SVI SMO SERAZOČARALI KADA NE UGLEDASMO SA LEĐA KRATKE I KRIVE I TANKE DININE NOGICE.
DA LI JE LAŽ DA DINO IMA KRATKE TANKE I KRIVE NOGICE, MNOGIMA TREBAJU NAOČARE AKO OVO NISU PRIMIJETILI.
Par puta sam gledao ovu emisiju i po meni je ovaj Bane definitivno najbolji od svih ucesnika, bio je sjajan i kao Cola, a kao Dino je bio fenomenalan, cekao sam samo radi njega kraj emisije da otpjeva jos jednom: "Kad sei rekla da me volis", jer sam bio siguran da ce pobijedit on, na kraju su ucesnici odabrali nekog drugog da pobijedi!
MOMAK ODLIČNO IMITIRA. E SADA DINO NEKA VIDI KOLIKO JADNO IZGLEDA I KOLIKO NE UMIJE DA PJEVA. AL NEKA ZAHVALI ,,PUBLICI,, NE BI DALJE..... PAMETNIMA ĆE BITI JASNO
covjek ima hitova i slucajno ga voli 10-15 miliona ljudi.i budalama je jasno
BUDALE I VOLE DINU, PAMETNI GA NE ZAREZUJU.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KAKO MASKA MOŽE DA UNAKAZI ČOVJEKA. ŠTA JE NAPRAVILA OD ONOG ZGODNOG MOMČINE BANETA. USPIO JE ZA DESET DA PREKOPIRRA OVOG NAŠEG, ČAK I NJEGOVU GOVORNU MANU JE ODLIČNO SKINUO.
Koliko je ova srbijanska varijanta serije bolja od hrvatske!
Pljunuti dino
Znaci NE LICI!
...ipak, original nenadmašan...zažmiriš, pustiš u uho i odma osjetiš...
kako cemo pogledat kad nema videa (android)
Halal mu sve sto je zaradio, razgaluo je milione dusa sirom svijeta svojom pjesmom.. to je od neprocijenjive vrijednosti...
😃 * razgalio
GENOCIDNI ŠOU NA FTV,NA ČELU SA IVANOVIČEM
Imaš na hayatu behku i ljucu i kalesijske zvuke, pa "bujrum"!