Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjetničko ime jer je kazna slušati ga
Dario Junuzoviću, drži se ti tog fakulteta jer muzika ti je žešće njesra drug moj...mozda sa tim faksom bolje ide
danas svako sebe naziva reperom. buba corelli im moze lekcije drzat.
Svaka cast Tuzla ... Nesto drugacije i dosta dobro .. vrtice se ovo dugo na stanicama kod nas a i sire vjerujem to.. Kazna ti rokaj svoj fazon za sebe i uzivaj u tome a Karma Guru su pokazali da zasluzuju puno samim tim i pobjeda u ratu bendova nija dzaba dosla ;) A svi ovi komentari sta reci ... Dobro je kad ovako pisu i prate te koliko god mislili da je ovo negativa za vas je pozitivno ... Moj prijedlog snimite Album u ovom fazonu ;)
...nista gore nisam cuo u zivotu...los pokusaj kopiranja ona je bomba...
Bolje pravit dobre kopije nego ruzne originale... Ma letargija...kako je letargija u narodu...tako i u svim segmentima drustva.... Smrtni san u muzici filmu kulturi...sto je pokazatelj da je drustvo mrtvo...i kao takvo nadomak nestanka...
Bezidejno i ishitreno.
Fina pjesma.
srry m8
vidis kako su ti srbi ugrozeni u etnicki cistoj federaciji
Ne vuku djevojke muskarce za nos, one vuku budale za nos, U bozijoj basti ima svega, treba cetvere oci otvoriti prije nego sebe nekome dadnes.