Muzika
104

Tuzlanski reper Kazna o ljubavnim jadima momka kojeg djevojka vuče za nos

Klix.ba
Tuzlanski reper Kazna i bend Karma Guru objavili su prvi zajednički singl pod nazivom "Ona je To" , koji na šaljivi način opisuje ljubavne jade momka kojeg djevojka vuče za nos.

Dario Junuzović, umjetničkog imena Kazna, rođen je u Tuzli i trenutno studira grafički dizajn. Muzikom se bavi od 14. godine, a iza sebe ima nekoliko spotova i dva mixtapea.

"Sve pjesme koje pišem, pišem sa ohrabrujućim stavom tako da ljude oko sebe motivišem na korak naprijed", kaže ovaj reper koji materijale, od produciranja, pisanja do pravljenja instrumentala, snima u svom kućnom studiju, te ističe kako još uvijek nema podršku nijedne muzičke kuće, no radi na tome.

U planu, kako kaže, ima i novi album.

Pjesma je snimljena u studiju Pogon u produkciji Dražena Mulaosmanovića, koji je ujedno radio i mastering pjesme. Pjesma u pravom izdanju traje 03:50 min.

Bend Karma Guru osvajač je nagrada na više bh. i međunarodnih festivala, a trenutno završavaju album u Dubiozinom studiju na kojem će se naći 11 pjesama.

Trenutnu postavu benda Karma Guru čine: Vedran Sijerčić (vokal), Igor Pejić i Bojan Nikolić (gitare), Gordan Sijerčić (bas), te Edvin Fatušić (bubanj).