Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni chudo sto su postali senzacija, mala odlicno pjeva. Npravila je distorziju u glasu tacno tamo gdje je trebala. Nisam slusao originalnu pjesmu ali ova izvedba je \"veri najs, okey, indiid, rili\". Uskoro ce presisati onog Bibera. Ne samo sto mala dobro pjeva vec sto i dobro izgleda a to je jedan od preduslova za postizanje slave i medijskog uspjeha.
Adele je Adele, al su slatki :)
ne znam pjevat,al znam je.bat
na internetu ako se malo zadubite ima puno boljih vokala, al niko ko adele. adele za selektora.
Nije ova najbolja. Maddi Jayne je ovo puno bolje otpjevala, mada je pjesma pravo lagana za pjevati ali je i predobra..
Secrets by OneRepublic http://www.youtube.com/watch?v=Z2gUYEhtBKg&feature=related
mala rastura, sve pohvale! da mi je vidjeti vas koji komentarisete kako pjevate!
Impossible by Shontelle http://www.youtube.com/watch?v=9ybhPQyJS8k&feature=relmfu
distorzija ha? hahahah hebote ko da je dubstep -mojne ba prdid bezze ,niko nevoli pametnjakovice a biebera u ovom zivotu nece moc prestic mada bih volio da se to desi . Ovako bi sva djeca svijeta trebala da odrastu bez rata i sa muzikom. btw @vivalaUSA LMFAO ...lud si
spasi nas i sebe i nemoj se vise baviti muzikom ;))))
ne zelim sada nesto da kritikujem, ali iskreno ova mala jedva pjeva i jedva izvlaci visoke tonove.. vjerovatno je to zato sto je mala pa nije uspio glas da joj se formira..vec dugo se bavim muzikom pa mogu to da primjetim... sve u svemu slatki su :)
http://www.youtube.com/watch?v=lMrCW07XBS8
Vidi im faca istu su Cezar Milan :D
Zahvuljujuci ovoj, rebecca black izgleda kao bog.
http://www.youtube.com/watch?v=5XKNFG1yA0Q Bolje od orginala
kompjuterski glas