Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tifa nema glasa zadnjih 30 god. Jedno je studio, a drugo je pjevanje uzivo.
Nije to pravi Tifa..pravog Tifu su kidnapovali i zamjenili sa ovim koji je u stvari Rus.
Tezgari su svi skupa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pustite vi Tifu.. Covjek je pjevao kad je trebalo!! Lako je svirati kurcu.
Nije mu prvi put.Vec vidjeno.
Super Tifa, bas me fino iznenadio. Prije ga ne bih ni poslusao jer je pjevao ko vrabac ko postar zanostan i ostar i proteinskih duhovno naduhan a sad je pravi na koncertu prirodan pljuje u visinu pod uglom od 15% da sto dalje pljune, ne odvaja se od svoje 'ljepotice' flase. Licno me Tifa ne interesuje nit mi se svidjalo njegovo pjevanje do sada, ali ova izveda u mome bukvaru ima cistu desetku. Da je ovakav prije bio isao bih mu na koncerte.
Osušilo se njemu grlo odavno, ali ovde izgleda i mikrofon pravi problem i mislim da je loš monitoring i da nije mogao čuti ni sebe ni muziku iza. Kome malo fali da fula, ovo mu je i više nego dovoljno da dobiješ ovo arlaukanje.
Nazalost tako je bilo i na jos jednom koncertu prije mozda 10+ god kojem sam i sam prisustvovao. Bebek je bio najbolji. Alen se vise upucavao curicama nego pjevao (sto mi je bilo zaista odvratno). A Tifa je odpjevao ok, medjutim izgledao je nekako sjetan, umoran. Alen mi se zgadio. Svaku pauzu je koristio za vrbovanje curica. Nimalo srama. Svi ga cujemo.
Isti Bora Corba i to propali.
Ma dobro ne moze se isto pjevati sa 25 i sa 60 godina. Ako si već odlučio ići na koncert Bijelog dugmeta onda ni ne možeš očekivati da to zvuči kao osamdesetih
Prodane duše mogu Tifi da….
on nesto ko stalno zaeban...nesto ko ljut,opasan....a tip dosadan i naporan ko proljev. Pjeva ko da kenja na tvrdo
Na bilo čije koncerte ne idem tamam da sam sa njima na bini.
Kad se balkansko govedo ne zna ni nadrogirati kako treba. Bog te maz'o pogledaj englescica, ljustrilo drogu ko mi brasno, al neces ih vidjeti u ovakvom stanju u sedmoj deceniji zivota.To je otmjeno, dostojanstveno, aristokratija za ove nase balegare :)
Isto Zera
Ne mozes njih dvojicu nikako u istu recenicu svrstavati. Zera nikad nije imao glas!
Pa Tifa nikad nije dobro ni pjevao kad nije drogiran, ali je problem što je sad ostario, treba mu čorbali hrana, a ne droga.
Meni je baš jedan od najboljih rokerskih glasova sa ovog područja i izgleda da je to bio. No ovdje me je baš razočarao, godine, život, ..... na žalost. :( :( :(
Sklanjaj te nam vise te dosadne fosile, davite nas sa njima 100 godina a ni mama i djeca ih ne vole.
Ma kakvo dugme. Ni ime nije ostali. Toliko su ae srozali da se ne mogu više vratiti. Nema koga nisu razočarali svojim nastupima. Meni su odvratnini gade mi se.