Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li ce amidza "Đemo" Latic reci na ucescu svojih necaka u proslavi mrskog komunistickog praznika???
@arjuTOKlNGtumi Mojne mi Nedžada, on je normalniji sto puta, prilično je realan a drag mi je što raskrinkava SDA i njihove pripadnike od osnivanja do današnjeg dana... A "Djemo" je puko', i dan danas lik ratuje sa komunistima, boji se svoje sjene, sve čeka da ga udba uhapsi :) Morebit' trauma iz djetinstva :D
Oni su sinovi Dzemaludina, a ne Nedzada...
trebali su ove momke staviti kao main event a onog matorog pemzica colica kao predgrupu.
Jbo vas Nova godina...,mediji i reklame su mi ogadili sve i jedan praznik!
Preko štele ne može biti, njihov amidža Denisa Zvizdića javno zove Pen*s Pizd*ć, babo im se poselamio sa SDA ima 15 godina. Al' da se guraju - guraju se. I treba im skinuti kapu, većina bendova se raspadne nakon toliko jalovih pokušaja, ali ispasti će da oni fakat sviraju za svoju dušu.. većina rokera se sprdala s njima, "babini sinovi, ovo ono", a oni i dalje sviraju, a rokeri se poženili... ko bi reko? Uživajte momci.
Ovi će daviti od 21 sat do 23 i 50 , Čola će nas uvesti u novu godinu sa pet pjesama , uzeti 200.000 maruna i fajront .
Nemoj da pišeš gluposti. Covjek ce biti posebno pripremljen da pjeva 2,5 h. Dobar ti je sarkazam.
Nije preko stele, ne ne :)
Pa đe će preko štele biti, njihov amidža Denisa Zvizdića javno zove Pen*s Pizd*ć, babo im se poselamio sa SDA ima 15 godina. Al' da se guraju, guraju se. I treba im skinuti kapu, većina bendova se raspadne nakon toliko jalovih pokušaja, ali ispasti će da oni fakat sviraju za svoju dušu.. većina rokera se sprdala s njima, "babini sinovi, ovo ono", a oni i dalje sviraju, a rokeri se poženili... ko bi reko?