Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno,BiH,prije svega Sarajevo i prije rata,a evo i sada postavlja neke nove standarde u muzici,naravno sve u svoje vrijeme i za svoje generacije..tako je to
Bih i Sarajevo postavljali i postavljaju standarde u muzici, šališ se ?!
Za sada ne znam ali da su nekada postavljali standarde to je 100% tacno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka svako voli i slusa ono sta hoce. Ja licno volim rap i odrastao sam na njemu kao i sto volim i odrastao sam npr na pjesmama pop kralja Michael Jacksona i slicno. Danas je taj trend u fazonu mada licno za mene ovo nije ni R od rep muzike ali ih postujem. Razlika je samo u sljedecem; kada se zavrsi era Jale, Bube i slicnih i kada dodje neki novi pravac bice kao da nisu ni postojali dok ce npr evo Terezu Kesoviju uvijek spominjati. To su te razlike a vrijeme ce pokazati svoje.
Tacno tako. Ni ja nemam problem sa tim ko sta slusa. Stvar ukusa ali kada prodje njihovo vrijeme to ce biti kao da nisu ni postojali.
Vidi se da ih nisi slusao kad nisu bili mainstream... pa ljudi spasili rep na ovim prostorima, sta pricas ti? Za sebe kazes da slusas rep, a Jala i Buba ce biti zaboravljeni? Wtf nemas ti pojma o hip hopu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
F. U. J
Iz ove izvire mrznja i sovinizam hahahaha(ipak je ona iz generacije zds i uzp) i u ovim godinama kad se sprema na zadnji put.
Zene i ne zna da dvojac nije iz HR vec bosansko-hercevocaki
Ma sto posto ce zauzeti mjesto svjetskih umjetnika!!!! Ali , malo sutra!! Kraljica ,primadona, gospođa Tereza Kesovija , je NE ZAMJENJIVA , ! Veoma kulturan odgovor dala .
diplomatski odgovor!!
samo nase urbane fgr bosnje pljuju nase umjetnike.. jedino im valja duMbioza kolektiv i klosari kojekakvi.. pop-muzika je to.. popularna muzika.. i treba imati talenta nesto napraviti da bude popularno
Svako vrijeme ima svoje pjesme... sjetite se Scotera 94... Hiper Hiper...
Ne uzivam u ovoj vrsti muzike ali ako je to trend koji omladina i dosta svijeta voli onda neka se svira. Osobno uzivam u pop, rock, Halid, Hanka ali podrzavam svaku vrstu muzike i pjesama (osim onih koje vrijedjaju) - pa cak i Kalesijske zvuke. Neka svega.
reci ti nama jesi razumjela išta od teksta?
pa žena to iz pristojnosti, nemojte uzimati zdravo za gotovo
...Tereza = Milf>Granny...ima jedna glumica koja glumi u filmovima za nas odrasle,ista on...uuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh braco moja...
Dobra Tereza.
Trajati će oni još dugo...daleko je drugi iza njih
Sto ona nije koristila bogastvo Hr muzike o kojoj prica nego se dohvatila francuske sansone?
vidi joj rogova...