"Jaeger Music Night"
0
TBF u "Slozi" pred zbunjenom publikom
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvuk u slozi...katastrofa.nevjerovatno da se sa tim silnim novcima ne nabavi neka adekvatna oprema i gotivnog tonca..al ne,sta ce vlado bezeze trosit pare na to kad ionako live svirke,jednom u 3 mjeseca. R.I.P Sloga.bolje pustit bjelo dugme
ja sam PEDER
Gdje baš sloga i to četvrtak kada svira MODERNI pOp i eLeKtRoNsKi zvuk, ljubitelji pomenutih pravaca ostali su zakinuti za 1h 15min uživanja u svom omiljenom urbanom pop i elektronskom zvuku :D TBF zakon! al* na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme!
Sta uradiše od Sloge? ccc ... cuj navikli na modernu pop i elektronsku muziku?! Ccc.. urbanno sarajevo davno reklo good-bay... welcome primtivizam i papanluk...Svasta! TBF je odlična grupa... i bili su na pravom mjestu... a \"zbunjena\" publika na krivom!
...su u Mostaru razvalili u Abrašu.... 2.5h svirke, ludilo
sarajevski seljakluk i primitivizam popracen sa neprilagodljivoscu. Klasika. To je i izrodilo onu frazu da je sarajevska publika najteza publika pred kojom se moze svirati. pa je to jos kao kompliment, a ne kontaju ljudi da je to odraz primitivizma.
hehehe bravo pixy kocka do kocke kockica...
Što nije došao Džej, a ne ovi masni padavičari.
sta ima nemaju. jedne godine su tako poderali u centru za mlade na grbavici da to nije humano.;)
ma ja ba.....nevjerovatno ...bio sam i uvjerio se,,,koji điberluk...puno papaka,,nevjerovatno....TBEFOVCi..stvarno nemaju srece sa sarajevom
najobicnija!
pa nije sloga ono sto je bila......sad je puna kockastih glava i kosuljica bojsa......rupa....
i da, sto vrli novinar ne napisa da im je vlado tako dobro zvuk namjestio da su svirali svega satak i 15 minuta. koji m*oro*on!
sabani mainly bili, stas ocekivati? sta ima modernu pop i elektronsku muziku.
sarajevski seljakluk ili ti ga mentalitet...