"Jaeger Music Night"
0

VIDEO / TBF u "Slozi" pred zbunjenom publikom

Tekst i video: Jasenko Korjenić
Splitski bend TBF sinoć je nastupio u sarajevskom klubu "Cinemas" (bivša "Sloga") u sklopu programa "Jaeger Music Night". Prije nastupa splitskih muzičara održano je polufinalno takmičenje, a radilo se o dvoboju grupa "Porn Pop" i "Sin", a kao gosti su nastupili pobjednici prošlogodišnjeg "Jaeger Music Nighta", grupa "Berete" iz Širokog Brijega.

Bila je najavljena cijena ulaznice od 5 KM, ali ipak iz nepoznatih razloga ulaz je bio slobodan i idealna prilika za mnogobrojne Sarajlije, ljubitelje TBF-a, da ih odgledaju uživo.

Cijeli sadržaj "Jaeger Music Night" popraćen je uz skromne aplauze, a veći dio publike je izgledao zbunjeno, vjerovatno iznenađeno, jer su umjesto klasične zabave uz modernu pop i elektronsku muziku, na koju su navikli svakog četvrtka u ovom klubu, zatekli drugačiju situaciju i za većinu uglavnom nepoznate muzičare. Mnogi uopšte nisu znali da nastupa TBF.

Splitski muzičari su imali odličan nastup, ali zasigurno na pogrešnom mjestu i pred pogrešnom publikom koja vidno nije bila oduševljena.