Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manite se izgovora, ko ima petlju pojavice se na betlu, repu je mjesto na ulici i ringi a ne na netu, svi ste jaki na tastaturi, mi takve jedemo za dorucak. I ne moze se reci takmicenje u hip-hopu jer je hip hop siri pojam od battle-a, sastoji se naime iz vise elemenata medju koje, pored repovanja, spadaju i grafiti, dj-ing, breakdance, po novim klasifikacijama i beatboxing. koliko tesko je izguglat nesto ako vec ne znate o cemu se radi, provjerite prvo! takvim stavom podcjenjujete ljude koji ucestvuju na dogadjaju! i ako pogledate youtube vidjet cete da je praksa svuda u svijetu da se snimaju borbe tj. runde a ne popratni sou program kao prosle godine. al javilo njima - eno edo i wu tamo (rispekt obojici) idi snimi i vozi kuci. a ne zna ljakse ni gdje je dosao. jelde celo? jadno...
prosle godine bio pravi dernek, nadam se jos boljem :)
Ensar ljudina :)
pa zar ima neko da se oš uvijek loži na ovo???
a i onda sto je frenkie strasan govornik, jedva sklopi recenicu koja ima smisla :D
Prof. SterMa je pobijedio prosli put ako se dobro sjecam...Lik ima fkt talenta...
ja bacam rime, ti puš*š vime, on te ruši, s čime ? ja sam super reper, majstor rime i klepe, ali pitam te za dijete, da li jedes masno , ali znaj da je masno opasno, iako je slasno, holesterol ti je u krvi, a ti puter na hljeb mrvis, ali ptice ovoga svijeta gaču, a ljudi od muke skaču... TOLIKO OD KALETA VREMENDZIJE ! POZDRAV ZA SVE MOJE FANOVE U BIH !
Ne isplati se.