Red Bull Music Academy
0
Svirajte sa Dubiozom!
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brano da vas nauci o \"elementima dobrog nastupa\"? hahahahahh To je jedan guzonjin sin (kao i ostali clanovi benda), koji nema nikakvih ideja, vec 6 godina isto vrti... kojem se novi album po citav dan vrti na Kalmanu i koji povrh svega toga blati turbofolk kojeg je i sam dio, mogu reci i protagonist u danasnjem vremenu... a da ne govorimo to sto proziva tatine sinove, kojih je takodje dio. Losa imitacija Rage Against The Machinea. KIČ! http://prozorudom.wordpress.com/2009/12/22/kic-ili-umjetnost-koga-briga/
JA SLUSAM NEBULOZU KOLEKTIF :D
jedino sto me dubioza moze naucit jeste kako zaradit pare na glupoj masi koja se fura na\"vratit ce se valter,**bat ce vam mater\" legende su na slikama,a heroji u grobovima!