Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Eurovizija je cisto sranje, pobjede oni koji najvise plate. I zaboravih reci... PRAVDA ZA BABUSKE! :))))))
jel još uvijek neko fkt prati ovo?!
LoL bezimeni, Zamisli kad I Australija ucestvuje ove godine kao 'pocasni gost', kod nas je to postala pomama za Eurosongom posljednjih par godina:). Al opet sve je to stvar ukusa:).
iskreno, dobra je produkcija. Puno je novca uloženo svake godine i sve to šljašti i svi su lijepi i našminkani itd itd... Al to sve i dalje izgleda jedan veliki skupi šlager, pogotovo sa razno-raznim patetičnim pjesmicama na kalup.
Šta je ono sa brkovima i bradom u vjenčanici? Ja svijeta nakaradnog....
Jedino ako je Onli Teardrops
BHRT=RTRS Ne plaćam govnima pretplatu otkako je to postala Dodikova televizija i već drugu godinu učestvuje u njegovom projektu :"Što manje eksponiranja Bosne i Hercegovine u Evropi i svijetu,to bollje za RS".I što je najgore od svega,malo ko se i buni.
...auuu...oči ostadoše :)
...dobro je da ne učestvujemo...ne bi imali nikakvo lijepo žensko sa estrade poslati :-D