SC Kantarevac
13

Sutra počinje 16. Mostar Blues & Rock Festival: Sedam bendova i dvije promocije albuma

Klix.ba
U toku su posljednje tehničke pripreme za početak 16. Mostar Blues & Rock Festivala, najveće bosanskohercegovačke blues/rock smotre.

U dva programska dana vidjet ćemo sedam bendova i dvije promocije albuma.

Od Henrik Freischladera, njemačkog gitarskog virtuoza, preko američkih blues zvijezda Lucky Petersona & The Organization, do Gorana Bareta i Majki i Električnog orgazma, sigurno je da će to biti dva posebna dana u Mostaru ispunjena fantastičnim muziciranjem.

Mostar Blues & Rock Festival će ove godine ponovo biti održan na velikoj sceni, u prostoru Sportskog centra "Kantarevac", u središtu grada.

U prodaju su puštene dnevne i festivalske ulaznice kako bi ih svi zainteresovani mogli na vrijeme kupiti. Cijena festivalske ulaznice je 25 KM, a dnevne 15 KM.

Ulaznice možete kupiti putem mreže Kupikartu.ba, odnosno u njenim poslovnicama, a prodajna mjesta za Mostar su: Muzički centar Pavarotti, Caffe Coco Loco, Black Dog Pub, Cafe Publika i Night Bar Duradžik, odnosno na ulazu u SC "Kantarevac" na dan održavanja od 20 sati.

U sklopu ovogodišnjeg festivala 19. jula će u SC "Kantarevac" Mostar nastupiti Henrik Freischlader, Lucky Peterson & The Organization ft. Tamara Tramell i Goran Bare i Majke.

Narednog dana publika će imati priliku čuti Mostar Rock School, Zonu B, Todd Sharpville Band i Električni orgazam.