Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome kapa ko nama u parama...jahte, par,gas bla bla bla...i to je komplet tekst. Sto bi Edo rekao u svoje vrijeme "cijeli tvoj album ima tekst ko jedna moja pjesma"
Ili Frenkie : ''Ono što si rek'o u albumu, ja sam na intru''.
Retardirano
Kretenizam na kub.
Joj ovog ministarskog sina sto pjeva o ghetu a u parama ne zna dje ce s njima, ne rise momak Bgt! Ona dvojica (Jala & Buba) kakvi god da su njima vjerujem, djeca iz gheta i sami sve stekli. Ovaj u folu ''Babo, babo ja bi malo da glumim gangsta repepera?! Moze sine, kolko para studio i ostalo?''
Rap po običaju solidan, dobra produkcija, ali ove cure u spotu ni po čemu ne odslikavaju radost, energiju i ljepotu ljeta. Fulili ste s njima.
Nema smisla
ugasio na 0:55
Kaze Meho Konstantin hahahahahahha
100% je rega lik, al ovaj šošon je tenaš žešći.
Pusti klix morončine treba ih našamarati sve,stoja je rega totalno.
Gubljenje vremena i novca, da vam budem iskren..
Joj, haj sjedite pa još jednom razmislite.
ovog sosona narcisa vidim, povraca mi se
Zato što si degenerik.
stvarno su top top top
Sta ti je tacno top?