Red Bull MC Battle finale
0
Sterma je regionalni kralj freestylea!
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina za Kontru!!!
adam vs toxz najjaci battle
Meshuggah majica je za respect :)
Neka zivi Hip HOp
BH prvak nije izbačen. Lik (Kara) je odustao napominjući da cijeloj situaciji fali ljubavi ... dok je u jednom od battle-ova prošao lik koji se osvrtao na nacionalni ključ... Od hip hopa očekujem kritiku i rušenje barijera umjesto potajnog nacionalizma prikrivenog navodnim patriotizmom. Svi battle-ovi su bili manje više mlaki. Jedino su finalisti u ring bacili konkretne riječi a pobijedio je inteligentniji sa dubljom rimom! Zasluženo.
FAKAMAKAFON
Dise je bio najbolji !!!
K I T A za kontru :))))
Ako se ne varam, Elko je iz Brčkog ? To vam je represent.. jadni vi...
pa nisu nagrade za najboljeg repera nego freestyle battle, nije sterma najbolji reper, lik se i ne bavi repom toliko, al dere freestyle. i to za brcko beatz, nije se ocjenjivao youtube nego sinocnji battle
sterma tata :)
To komsija :)
Ma flash objasnio... jen dva jen dva , ilidja rajvosa... ovo je rep rat a ti si re-tard
dugo pratim repcugu u BIH al ako je ovaj sterma najjaci onda smo u ku.r.c.u..a sto se tige tog kontre..daj ba ljudi malo se skontajte..balavac nema veze o zivotu..al et..sarajlija pa ga svi dizete! BRCKO BEATZ malo na jutub..pa cete vidjet kako se rade prave stvarI!
A da se stavio klip, aaa uhljupi ?
To komsija! Samo im deri goozove ;)
Sterma king ! Ali svaka cast i za CoA !