Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije toga su odustale i Hrvatska i Turska, a najvjerovatnije ce odustati i Slovenija. Znaci dobit cemo 0 bodova.
necemo i mi ici, akoBogda
Bez tih 12 tica iz SRbije, Turske i Slovenije necemo ni u finale proc, a Hrvatska manje vise znali su nam davat i po 7, pa svjedno hocel oni ucestvovat ili nece
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kazu spremaju se za svjetsko pa svu lovu na to bacaju...
Potvrđeno je da će Bosna ove godine nastupati. Mozda dobijemo 12 Poena od Makedonije,Austrije i Slovenije.
sad imaju svicarci napokon sansu da ne budu zadnji ! muahah
Hajdi nek' je to, al što odustaše od svjetskog hahahhaha
Dosadilo im. Mnogo puta isli pa da puste nekog drugo da vidi kako izgleda :) !
Ma bitno je da se ne ljute. Pričat ćemo im kako je u Brazilu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eurosong je pojelo vrijeme a i nacin glasanja. Skup losih pjesama sa prosjecnim izvodjacima a glasovi se dijelenna komsijski nacin, sto nema nikakve veze sa pjevanjem, a vrhunac gluposti su zemlje koje po defaultu idu dalje jer su toboze "jake"... Pa jel izbor za naj pjesmu ili naj ekonomiju?? Eurosong = cirkus. Ostali su u 90tim.
Navedi neki bolji televizijski šou istog formata? Činjenica je da nema ništa da je toliko gledano, a da je bolje. Glasanje ne može biti 100% korektno (u pitanju je lični ukus svakog pojedinca koji uzme telefon u ruke, a tu je i dijaspora), ali da bi bio među najboljima u glasanju, logično je da moraš dobit bodove iz skoro svih zemalja (što pobjednik Eurosonga svake godine ostvari). Pet zemalja koje su uvijek u finalu izdvajaju najviše novaca za organizaciju (više od polovine) i da njih nema, Eurosong bi se teško organizirao onakav kakav jeste. Ne znam na osnovu čega temeljiš izjavu da je Eurosong skup loših pjesama i prosječnih izvođača. Uvijek bude nekoliko loših pjesama (kao što u nogometu bude loših reprezentacija) i to je sasvim ok za takmičenje.
Kad je srbija pobjedila sve je otišlo nizbrdo :D
velika steta...
Mi trebamo poslat ope Fuada Backovića DEEN-a, takvi pedercici uvijek dobro prodju na Euroviziji.
Bijeda gola............to treba sve atomskom sravnit
DAj Boze i ovim nasim pameti pa da odustanu.....
zaboli me desno mudo hoce li genocidasi biti na eurprdiji :)
Eee ne bi rekao da te zabole, zato sto si i svoj nick posvetio 'genocidasima' ;) To je onda ozbiljna zainteresovanost. Znaci itekako te bines i interesujes za Srbe sta rade kako su :)