Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to ironija ili samo nisi normalan!? ;) HAHAHAHHAHA, oplakah! Da je ružna - nije, ali da je sad neka fatalna ljepotica ili aman slatkica - nije. Bez ove šminke i silnog truda armije stilista, fizera, šminkera i sl., ne bi se izdvojila iz prosjeka. Ljepših cura po Sarajevu, Mostaru, B.Luci... koliko hoćeš! Dobro, ne pjeva loše, ali pjesme i aranžmani su joj bezveze - nabrajalice tuc pac... što se ne da u neki stil a la Vanna, kad već ima glas kojim može to da nosi, ha ja! I, naravno, da konačno bude SVOJA, da se mani ovih trilinga - ona glavna a iza nje neke dvije cicke - tipični Američki sistem - jel to nema samopouzdanja ili šta!? Elem, hajde, bona, Pamela... trzni se malo - možeš ti to! ;)
da se Jenifer Lopez govnima po licu namaze i ovi bi nasi retardi odma isto uradili pa bolan izmislite nekad u zivotu nesto svoje !! a pjesma manje vise
kad vise mislis prestat as pjevanjem, vidis da ti ne ide
Bravo Pamela, odlicna produkcija i pozitivna energija!!!!!!!!!!
ma malo nine badric malo severine i eto spota nema dalje koja kopija
Hahhahah, cuj \"ljubi krivog\"! :)))) Neki k`o kifla,a? :)
da ni nije danas onaj dan u mjesecu?
vise mi se svidja Gangman Style
ljubi krivog :-)
cura ima lijep glas i samo da je prirodnije izvela spot ,,bila bi puno bolje,,
...tko je ovo?
Najljepša žena u BIH. A po glasovnim mogućnostima je rame uz rame sa Shakirom. Ponosan sam što nas je predstavljala 2005 u Kijevu.
samo nek se trudi pa sad kako god i mislimd a nije trebala stavljati ovo na usne, bas iz razloga silinih komentara, mogla je zaobici taj dio ostalo bi bilo prolazno, al et ne zamjerimo joj :)
đesi Jennifer, šta ima? -.-\'