Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bahrok bilo bi lijepo da pogledas ko je autor svih pjesama, ko je formirao \"Parni valjak\", Aki je u grupu došao nakon audicije
RWQ - pa bolje i oni da sviraju svaki dan nego srbijanske kucke(i selma bajrami). neka parnog valjka ,njihove pjesme ce uvijek zivjeti ,a koncerti ce im uvijek biti posjeceni,jer odrastaju i novi klinci ,koji ce sada po prvi put da ih gledaju.
Aki je sef grupe, a ti Amire ne rise. Hus je samo tehnicki analist.
Dosta vise Parnog valjka...promasena grupa. Bili su se penzionisali ko fol pa se opet vratiili, ne znam ko je njih zeljan?
Ne znam ko vam piše informacije, ali morao bi se informisati. Lider grupe \"Parni valjak\" je Husein Hasanefedić Hus, a ne Aki Rahimovski. To su elementarne stvari. Postoji literatura o rock muzici i toplo je preporučujem svakome prije nego se odvaži javno pisati.
ha evo mene da .e.bem nedimbh ma.micu i babi mu abdicu...eto toliko od mene ajd zdravo ;-))