18. juna na tvrđavi Kastel
0

Specijalna bina za koncert Parnog valjka u Banjoj Luci

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Koncert hrvatske rock grupe "Parni valjak" bit će održan 18. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, najavljeno je danas na konferenciji za novinare koju je organizovao generalni sponzor koncerta kompanija M:tel.

Lider grupe "Parni Valjak" Aki Rahimovski zahvalio je na prijateljskoj podršci kompaniji M:tel i obećao posjetiocima Kastela dobru zabavu.

   Aki Rahimovski i članovi grupe Husein Hasanefendić Hus, Zorislav Preskavec Preksi, Berislav Blažević Bero i Marijan Brkić Brk izrazili su zadovoljstvo zbog dolaska u Banju Luku u punom sastavu nakon mnogo godina i naglasili da s nestrpljenjem očekuju druženje sa banjalučkom publikom.

   Koncert neće biti održan na uobičajenom dijelu Kastela, već će specijalna bina biti postavljena u dijelu ispred restorana "Kazamat" na tvrđavi Kastel. Organizatori na ovaj način žele da omoguće da koncertu prisustvuje veći broj ljudi.

   Ulaznice za koncert mogu da se kupe ispred M:tel prodajnih mjesta u Merkatoru, ispred Robne kuće Boska, na biletarnici kulturnog centra Banski dvor, a uz svaku kupljenu ulaznicu posjetioci mogu da izaberu iz M:tel ponude mobilne telefone po cijeni od samo 1 KM, u okviru tarife "Moji najbliži".