Narodno pozorište Sarajevo
0
Solistički koncert Vlade Podanyja
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO DOVLA...GENIJALAN KONCERT,SVIRKA MRAK...DIRLJIVO I ZA PAMCENJE... A VI IDIOTI...PA TREBALI STE DOCI..NO NIJE BILO MJESTA ZA SELJAKE PA NISTE DA...DA...HAHAHAHHAHA..CRKNI STOKO !
Koncert za pamcenje.....kao da je na ulazu stajao neko..i pustao samo raju iz Sarajeva..Nigdje ni jedne seljacke face...fascinantno.Zato....poznavaoci muzike ,prijatelji i postovaoci svega sto je lijepo..znaju sta je dobro i bilisu prisutni a vi ostali......pa lajte...kao i do sada i pohitite na cajke....samo to i razumijete.
@nemogudavjer... klotzu jedan, ako su tebi muzicari samo brega i halid beslic, nama nisu, jer ima ljudi koji se ozbiljnije muzikom bave od kreatora hita Kalashnikov...... i da, definitivno si trebao sinoc biti tu, poslusati to savrsenstvo od arazmana poznatih hitova koje je vlado napravio, apotom i odsvirao....kladim se da si bio misu, ali si otisao na pocetku, prije nego je i BAHO KURT(isto poznati bh. muzicar, za kojg bezbeli ti isto nisi cuo, jer ne pjeva Kalashnikov) izasao na scenu...na kraju krajeva, sta ces ti tamo, medju onim ljudima??? nema truba, to je za tebe ko da i qrme @ teheran....
Odsviraj mi bolje od ovog, pa se javi ;-) http://www.youtube.com/watch?v=_0EZ8MeLNh4
prije neki dan sam pisao koji je on klosar. posto isti cita, evo mu podsjetnik. nije ovo ona stara kako rajvosa ne trpi uspjene, on nista tako da toj nema mjesta.
Vidi mu samo face na slici, pravi balkanac, namrsten nigdje osmijeha, spontanosti, grub k\'o kozijak. Kako ga samo nije sramota da pisne o muzici. Uvlakacha prava.
U koliko sati, koliko je ulaznica, genijalci?
vlado podany ... poznati bh muzicar HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA AHA AHA HA AHA HAHAHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pa pobogu si kako mozete pisati gluposti pa taj se nije mogao ni cuti od Brege, Ćole, Bebeka...... i sad kao on poznat po čemu ???????????????? mi mislili on mrtav nije ga bilo 100 godina i sad kao po stare dane mu se rodila inspiracija i zelja za muzickim ostvarenjima SMJESNI STE .... ma stvarno idemo svi u muzicare, pjevace....... izgleda tu jedino para ima.......... vlado podany ... poznati bh muzicar HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA AHA AHA HA AHA HAHAHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA