Oduševila fanove
0

VIDEO / Shakira Srbijancima priredila koncert za pamćenje

Sarajevo-x.com
Foto: Blic
Foto: Blic
Popularna kolumbijska pjevačica Shakira priredila je nezaboravan koncert u Beogradskoj areni. U kolonama fanova bilo je najviše djece s roditeljima, ali zgodnu Kolumbijku su došli gledati i slušati i brojne poznate ličnosti iz Srbije.

Shakira je na binu kasnila 15-ak minuta, ali kada je izašla publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom. Odjevena u crne helanke i usku zlatnu majicu zavodljiva plavuša je pjevala, plesala i oduševljavala publiku, piše Blic.

"Dobro veče, Beograde. Pošto je ovo moj prvi put ovdje, šelim da se svi lijepo provedemo. I ne zaboravite, večeras sam samo vaša", pozdravila je Shakira publiku i zapjevala hit "Whenever wherever", a zatim je cijelu dvoranu rasplesala pjesmom "I'm a gipsy".

Kolumbijka je mnogima priredila koncert za pamćenje, a spektakla u Beogradskoj areni sigurno će se dugo sjećati pet djevojaka koje su pozvane iz publike da zajedno s njom otplešu trbušni ples.

Razdragana pjevačica pred 6.000 obožavatelja cijelu noće je plesala bosa. Na samom kraju izvela je pjesmu "Loca", a publika je zatražila da se vrati na pozornicu, objavio je Blic.