Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasplemsala dvoranu pjesmom \"I\'m gipsy\" pronasli se Srbi u tom hahaha
Blago se njima :D A večeras koncert u Zagrebu ;)
Eh sto nisam bio tamo da cujem kako SRbi ¨Pevaju¨ \"I\'m a gipsy\". hahaha
Stvarno puna arena, na kraju snimka se vidi :D
na videu se vidi puna arena, znaci nemoguce da je bilo samo 6000 ljudi.. mozda su pogresno prepisali tekst kao i obicno :) vjerovatno 16 000.. a kod nas ce napraviti koncert kad bude kakav humanitarnog karaktera... boze dragi sta nam rade..
Serite malogradjani po Sarajevu. BG i ZG su veci gradovi od SA, ali nemaju dusu Sarajeva. JBS ti metropole u kojima se cude kako jedan Hrvat moze da vodi jednu C.Zvjezdu ili kako jedan Srbin moze da potpise za neki hrvatski fudbalski klub. Mogu svi da pljuju po Sarajevu, najposjeceniji je glavni grad na ovome djelu Balkana. Istina je da mu je rat promjenio demografsku strukturu i ucio Sarajevo nalik nekom manjem provincijskom gradu. Al Sarajevo je Sarajevo...
u Sarajevu bi, uz prosjecnu cijenu ulaznice od 100 KM, uspjela napuniti taman Kino Bosnu. I jos bi je pljuvali sto je dosla da nam cima pare. Ipak je Pejovic za nas a ne Shakira.
Nisu svi c.etnici s.rbi, ali su svi s.rbi c.etnici!!!!!
Ovdje samo nepismeni ljudi ostavljaju komentare, i u svakoj temi nadju razlog da provocirjau na nacionalnoj osnovi! FUJ! Nije ni cudo sto niko ne dolazi kod nas!
Drago mi je što je taj komentar dobio toliko pluseva. Odmah hvatam screenshot. Svi građani Srbije su jednaki, pa makar bili i romske populacije. Tačno se vidi ko je ove fašista.
Komentari vuku na zlobu i zavidnost ako ne grijesim ,cini mi se .da sam u pravu.Hajd u zdravlje.
Večeras pjeva \"hrvatijancima \"....a bosnijacima....?
...Stupid bosnians...
Nije...
vidim da dobro barataš terminima , da nije tvoja baka Stanka što rodi mom dedi Ibrahim-begu 3 djece koje ovaj doduše samo hranio a nije priznao jer je sramota begu imati vlaško dijete ;) ;)
A imamo i \"hidžret dedu\" umjesto deda mraza......!
ma nista je ovo ,kod nas je Angelina Jolie bila u Međeđi