Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seve - splitski šljam koji je i vlastitu pornjavu iskoristio za građenje karijere. došlo vrijeme da kurve morališu, kriminalci vladaju, a bolesnici liječe. welcome to balkan.
Ola la, pjesmica je super....bravo Severina.
Snimala je sve i svašta, ali ova je stvarno super,.........naćiće se mnoge žene....a, i muškaraci.... : (
Akademik ako mislis da ima srece u tim parama stecenim nemoralnom grdno se varas, sve te pare i slava su prolazne kao i ovaj svijet koji je samo jednostavno prolazan imala ona 100 biliona ili 100 maraka sve joj je jedno kad ih je stekla Haramom ~~~~
Posvetila pjesmu ženama koje su "ostavljene" = Posvetila pjesmu futama koje same biraju nepredvidive emotivne bogalje jer su im zanimljiviji.
Vala je mogla i nama nesto posvetiti nabijem je na heblo....ne samo zenama...
Bolje da je svim onim sto su snimile po*njavu :)
Kako velikodusno od nje...nema sta,humana pravo,ne mogu da se nadivim....pih,pa sta bi tu trebalo biti interesantno?
Joj, jasta ba! Seve fura biznis pornjave, mlati pare, udala se za onog miljardera ko da joj nije dosta love, al eto, ima zena srece pa to ti je.... :))) ... a sto se tice "humanosti", nek Seve isplati PARE od zarade ove pjeseme za one "sigurne kuce" ili kako ono se zove kad je muz pjan pa udara, pa zena se spasi itd, a mora pjesma imat neku temu :D