Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj organizovan prevoz, kao da se odrzava u Sudanu...halo Beograd...svi znaju doci do Beograda...
BICE BICE MLADIH MUSLIMANKI,EHEHEHEHEHHE POSLACE SE PO KOJA SLIKICA U SVET,KAKO U EKSTAZI PRIMAJU NEOBREZAN
@srba ti si jedan zaostali rtd srbin koji ne zna sta ce napisati pa ovo pise a i ocigledno da neces ni ici na ovaj dogadjaj jer nemas para jado jadni.....uvijek se nadje neki idiot koji ce pokrenuti svadju na ovakav nacin :)
ALA CU SE NAAAKARATI PIJANIH MUSLIMANKI,AHAHAHAHHAH SUCUR ALAGU!
Ja u 1423. godini koristim komp. , zar nisam ispred tebe 500 godina :)
TOOO!!! Balkan se razvija polagano
Evo prilike Bosnjacima za povratak u buducnost iz 1432 u 2010 :)))
Pa ima na stranici sensationa..... Sta nije potvrdjeno nije mi jasno :S I sta vam je tu cudno, jedini je BG i mogao da dobije ovako nesto....Jedina metropola na ovim prostorima..... jedva cekam :)
oce biti davud geto
Sluzbeno potvrdjeno
Ovi gelipteri, agencija sta li, uopce nisu nikakvi predstavnici Sensationa. I koliko se sjecam mislim da su ti organizovali \"Sensation White\" u Slogi prije koju godinu. Ovo je prevrsilo svaku mjeru i prijavljeni su na [email protected], dosta nam je takvih \"agencija\" tipa njih i Prodavnice Magle
Ovo još nije potvrđeno ni u Srbiji...