Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete li zamisliti židove koji dobrovoljno učestvuju u programu Hitlerove televizije? Možete li zamisliti Anu Frank da ide pjevati na Gebwlsovoj televiziji? Ne možete, jer su jevreji narod pun dostojanstva i pameti. Samo propali narodi koje je unistil njihova vlast mogu dozvoliti sebi takvo poniženje. SDA je uništila dostojanstvo Bošnjaka i zato su tu gdje jesu. Bez časti, tumaraju srpskim produkcijama gdje ih natiče ko stigne.
Odličan komentar.
zašto nije uništila moje dostojanstvo...? i koja stranka će da podigne uništeno dostojanstvo Bošnjaka?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neminovno je da žena ima talenat, ali da bi bio umjetnik treba mnogo više, ona se svojim koketiranjem sa svim žanrovima svodi na nivo uličnog pjevača, te iz ovakvog načina svoje prezentacije vidim samo jedno, želju za novcem. Glad i pohlepa nisu lijepe osobine. Van Gogh je mogao slikati kao i svi drugi, ali je slikao u svom prepoznatljivom stilu, zato i jeste velik.
Jesam se nasikirao ljudi
Ima harizmu nivoa veš mašine
Malovčić Moke i Cerić Semir Koke, vazda bili pjevačine i top estradnjaci. Krasna ova dama i kćer od Moketa. Niko ko mi Bošnjaci nije muzikalan.
je li to onaj Šesnaest pjevač? ja bih zatvorsku kaznu uveo za tekst
Izbor pjesama- katastrofa! S tim pjesmama je samo pokazala sve svoje mane, odnosno sve ono sto ne može pjevati. Katastrofa je i njen stajling. Kao da je krenula na bal vampira.
Više nije bosanskohercegovačka Adel, sada je bosanskohercegovački Adil :)
Divanhanu je samo Bog dragi pogledao, ko bi sada kulturnim ljudima u Barbican centru u Londonu objašnjavao stihove "tek, tek, tek ti je 16 godina, tek, tek, tek tek...", ne ide braćo mila, ne ide nikako. Ipak članovi Divanhane predstavljaju Muzičku akademiju i dostojni su akademskih zvanja koja nose.
kataatrofa od kako je cecu uzela za mentora.. fuj!!!
Da hoce ispast ljubi se sa Cecom tamo fujjj, odvratni ba.ijski mentalitet
To Bosnje, dudlajte Cecine sise i Sašinu ruKa..Pozz
Seljaci ne ljudi domaćini već krkani gledaju ovo njesra
Bosnje će opet na panj
Dolazak Supruge pljackasa i ratnog zločinca na mala vrata...
Sram te bilo i stid .....sta kaze zena od Arkana
nadobudna seljandura