Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za Maru i muziku koji stvara, pravo osvjezenje u moru smeca danasnjice. Sve najbolje...
Realno, jbg. Lijepo je to, umjetnost i sve to, nema govora, ali talentovani ljudi su uglavnom sposobni da nešto naprave od toga. Ako ti sviraš hurcu 20 godina, šta imaš od toga? I ja drndam po gitari s vremena na vrijeme od desete godine pa se ne smatram umjetnikom a pogotovo ne mudrujem kako shvatanje mog stvaralačkog rada zahtjeva kapacitet i "odabranu publiku".
daj ba link da poslušam...ima li sta da se poslusa? nemaga na spotify. ako ga nema na spotify hjebat ga onda...recmo na spotify ima jala brat, ima senidah ......
Ima jućub, oprobaj majka mu stara. Mara je institucija, prije svega veliki covjek, a onda tek muzicar.
Mara kralju