Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WTF IS THIS SHIT!
Ti se lajkovi kupe stoko! Gdje će 5 milijardi, prva stvar ne sluša cijeli svijet ovo sranje od muzike, druga stvar, nemaju svi ni internet na svijetu da bi nabili toliko pregleda, prevelika cifra što jes jes!
I you tube zaradjuje, ja bi prvi ti naštimao da sam vlasnik koji milion više kad bi mi uplatila 100.000 dolara :D jer sve se to njima vrati, odmah Bošnjo klikće i kupuje čim vidi da ko eto čitav svijet sluša ovu fufaru.. nema većih ovaca od ovakvih ko što smo mi!
Misli se na više njenih pjesama da zajedno imaju 5 milijardi