Muzika
0

Robbie Williams se plašio otmice

NINA
Popularni britanski pjevač Robbie Williams plašio se da ga neko pokušava kidnapovati kada je prije dvije godine pronašao dvije rupe od metka u prozoru svoje kuće u Londonu, objavio je tabloid Sun na Internetu.

Incident se dogodio 2002. kada je Williams potpisao ugovor za novi album vrijedan 30 miliona funti. Pjevač se u vrijeme kada su meci ispaljeni nije nalazio u svojoj kući u Nothing Hillu u zapadnom Londonu, nego je bio na selu.

Sun piše da je to vjerojatno bio razlog zbog koga se Williams preselio u Los Angeles.

"Taj incident ga je jako potresao. Iako je tek posle mjesec dana ispričao ljudima iz svog okruženja što se dogodilo, bio je strašno uplašen. Što je više razmišljao o tome, postajalo mu je jasnije koliko je laka meta bio", izjavio je jedan pjevačev prijatelj, čije ime Sun ne navodi.

"On je tada potpisao vrlo vrijedan ugovor, a svojevremeno je dobivao pisma od svojih obožavatelja čiji sadržaj je bila zabrinjavajuća. Palo mu je na pamet da bi to moglo biti upozorenje nekog opsjednutog fana", ispričao je Sunov izvor.

"Šalio se kako bi svako ko bi pokušao pucati u njega vjerojatno bio snimljen budući da njegovu kuću stalno opsjedaju fotografi", rekao je taj izvor.

Williamsova kuća na Nothing hillu trenutačno se prodaje za sedam miliona funti.