Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuck capitalism a ne patriotizam, nismo svi bili vani za vrijeme rata...
I šta, pve dvije domaće predgrupe ko j.e.b.e. !? Ionako će svirati za pivo ako i to dobiju. Navijači repke neka plate cenera za tridesetak minuta Ritma nereda a ako neko stanuje dalje neka plati i taksi da stigne poslije prenosa utakmice !? Zar je to razmišljanje organizatora ?
Ritam svakako neće početi prije pola 11 tako da se komotno može stići poslije tekme a za platno će se još vidjeti
Jedno pitanje, nije mi baš jasno- ako koncert počinje u 20:30 kad i utakmica, kako sinhronizovati taj prenos na platnu i dvije predgrupe?
Ako upali ta varijanta to bi bilo super, hvala!
Najvjerovatnije će se tekma moći gledati na platnu u slogi prije početka koncerta, to vam javimo još. Kad je koncert zakazan bila je suspenzija i slabo ko je vjerovao da će biti ukinuta, srećom jeste! Ritam sigurno neće početi svirati prije pola 11 tako da se komotno naša pobjeda može proslaviti uz zvuke bola!
Stvarno gotivim Nerede, ali reprezentaciju BiH volim mnogo više. Mislim da je velika greška organizatora što su zakazali ovaj termin za koncert; dvorana nece biti puna kao što bi bila u nekom drugom terminu, šteta vidimo se neki drugi put...
Ufffffffff... Umorio sam se od objasnjavanja da Ritam Nereda NIJE NIKAKAV NACI BEND! Jer da jeste, ja NIKADA ne bih pristao da sviram u njemu!!! Neka mi neko nadje JEDAN VALIDAN dokaz da je bend RN naci orijentisan, i ja istog momenta prestajem da sviram u njemu... Dakle, vidimo se na Punk/Rock/Metal promociji \"Paralelnog Sveta\"! :-)
A ŠTO BAŠ KADA IGRA REPREZENTACIJA ???
@PhD:Patriotizam=nacionalizam=fašizam!!!
PhD dobro si ti to obrazlozio, samo si zaboravio reci da su ritam nereda staaaaaaare fasiste :D
e cuj hardcore... pa vi bas veze nemate