Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a njen je posao da slusa masonske zahtjeve, ispira mozgove i pokazuje dupe jer je to jedini nacin da privuce paznju
Ispravno. Silovanje-metak u celo!
S moje tacke gledista pogledajte \"arrivals\" strasan dokumentarac, kladim se da 79% vas nece ni prismrdit da slusa njene pjesme. PRNEM JOJ U PROFESIJU GLUPU MASONSKU.
Izvinite svi, ali Rihanna posteno zaradjuje svoj novac, i da je kuja neka je,moze joj se. A uostalom ljudi primitivni ste,cuj prava crnacka pjesma. Pjesma je predobra, ima poruku. Malo pratite tekst pjesme, ako znate engleski, dame i gospodo.
prava crnacka pjesma i spot.
dođem*
Al nek ste vi ispod stavili video, da joj jos vise rejtinga nabijete, nazigujem se mame i vama i njoj!! Pozdrav svoj raji koja ne podrzava ovu nakardu i sve slicne njoj, drago mi je vidjeti da nas ima u sto vecem broju. Vi jadnici nastavite da pumpate ovakve vijesti i kvarite omladinu samo zato da bi mogli da zivite od toga, a vrijeme ce pokazati ko ce na kraju da bude doljnji.. Posmatramo vas ;)
Svaki komentar je suvisan za ovu osobu!!!
MASONKA :))
lavice, pa zasto ti koja si \"isplivala\" iz seljakluka fino ne ides tamo gdje su te \"desetljetne zvjezde\" zivi s njima ako su ti super. ocigledno da ni sam nevolim ovakav \"domaci\" ambijent, ali reci da je ovo \"umjetnica\" i zvjezda je ravno zivcanom slomu, okani se komentara i pamet u glavu.
E nek smo se mi bosanci nasli da jednu ovakvu \'\'zvijezdu\' \'komentarisemo, jer mi inace znamo kvalitet prepoznat, ..... ma, mi sve znamo, pa i koliko ce ko na sceni ostati i sta je najbolje za koga, a niko ne zna pomesti ispred sopstvenih vrata, a inace su cajke zakon......one vladaju nasim umovima, a prava zvijezada koja je na sceni aktivna skoro pa desetljece, o cemu nase takozvane zvijezde mogu samo da sanjaju, su najgore.............ooooooo Bosno moja, hoces li ikad iz seljakluka isplivati ????
sta ste se na furali na masone????
Glupa k\'o k.u.r.a.c! Jadna poštedi svijet od s.r.a.nj.a, ne otvaraj ta usta više!
treba njoj onaj momak sto ju je nakanto stoce, ko feliks sturm... naravno, da je opet stocira. ali ima dobar guz!
e cuj ovih idiota :\"Umjesto da žrtvama poruči da trebaju potražiti pomoć, Rihanna je objavila video u kojem se sveti neprihvaljivim ubistvom s predumišljajem\". Pa haj ti dodzi vamo da ti ga ja zabijem, pa onda idi trazi pomoc, a ja cu mirno hodat ulicom i smijat ti se u lice. Lahko je pricat gluposti kad ti neko malo suski stavi u dzep. Da se to sutra, recimo, dogodi tvom djetetu , da li bih hodao mozda po raznim ustanovama za pomoc i zijevao k\'o majmun ?
Nemam nista protiv nekih njenih pjesama, al ova je bas preglupa i prema mom misljenju nije slusljiva. Onaj dio Rum bum bum bum Rum bum bum bum je uzasno iritantan.