Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeeee, ovo su mi favoriti, volim ovu pjesmu od dana kad sam je prvi put čula, svaka čast! Možda za pobjedu na Eurosongu nije, ali mene je oduševila. A što se Igora i \'\'Lijepe Tene\'\' tiče, nemojte ga vrijeđat, pliz. Ja jesam iz Hrvatske, i ovo možda zvuči neobjektivno, ali pjesma ipak nije toliko loša. I ja sam to mislila kad je pobijedila na \'\'Dori\'\', živa propast, ali do Eurosonga su se dosta popravili. Koliko je bosanska pjesma ove godine bolja dokazuju ipak rezultati. Neka, zaslužili su možda čak i bolje mjesto! =)
Dobri su, a vi pojedini i ne znate sta je dobra muzika...vjerovatno jedino sto slusate su cajke... Zato, ne kakite... Sretno Bosna :)
Ej, teško nama kad smo ovakvi... Zato i ne možemo naprijed... Sve što je naše, nama ne valja, a drugi se ponose nekim stvarima koje su ubi Bože, ali ih cijene jer su njihove.. A nama, jel\' nešto bosansko, odmah ne valja... trebamo naučiti cijeniti i voljeti ono što je naše, jer samo tako možemo uspjeti... Bavimo se nebitnim stvarima, jel\' ko ovaj ili onaj, bitno je da je čovjek... Pravo smo glup i zaostao narod, čast izuzecima... Meni je lično pjesma super, ali poštujem i drugačija mišljenja, samo smatram da nema potrebe za ovako \'\'ružnim i neuskusnim\'\' komentarima... Ako sebe nazivamo pravim patriotama, naučimo da volimo i cijenimo ono što je naše, bosansko, pa kakvo god ono bilo... Trebamo poštovati ono što je naše, jer mi drugo nemamo, a ne odmah popljuvati sve.. Pa ko bi nam ugodio kad nismo normalni.. toliko od mene... naprijed Regina
jao jao samo kad vam procitam komentare da ste mi samo blize ako vam nebi samarcinu spuco onda ne bih vise ni zivio nek vas je sramota da ste imalo patriote ne bi ta prljava slova ostavljali na protalu sto se tice regine nekad je milione djevojaka piskalo uz taktove a vidim da ovi sto pisu i neznaju bas o kome pisu a sto se tice pjeseme da je najgora meni je naj jer samo takvu bosnu zelim da vidim i samo tako mozemo postici nesto vi jos uvjek zivite u 20 vijeku svadzate se i u sve mjeste vjeru nek vas je sramota ja sam rodzeni sarajlija i za mene je jedina razlika u ljudima u onom sto nosimo u sebi volim sve bosance cistoga srca bez obzira na vjeru svi za jednog jedan za sve pozz
Vi vijesti objavljujete na takav senzacionalistički način da bi čovjek pomislio da će Vag1na zasigurno osvojiti prvo mjesto (a znamo svi da neće, čak sam skoro pa siguran da si neće osigurati ni direktan plasman u finale). Vi, urednici ovog portala, ste isti id1oti k\'o i članovi ovog nazovi-benda simpatičnog imena - Vag1na, pa me uopšte ne iznenađuje što svakih 30 minuta objavite po jednu vijest vezanu za njih.
REGINA is the best N¨1
Blago receno Ovo je ocajno, a ovaj desni plavi je Ceto mrtvi. Na snimku nam Malo Davor suska. Kompozicija zesce lose. Nista od ovoga. ZIVI BILI PA VIDILI
ja mislim da cemo biti odlicni, negdje oko 15 mjesta.
haj pjesma nije losa za istocnu europsku bandu, ali scenski nastup, style i to, bjaaaazi.
nakon svih dilema: ja mislim da smo mi favoriti, ili oni... neko vec jeste
Ma predobro pjesma meniii :))) nadam se da cemo ostvariti dobar plasman.. svidja mi se .. sretno regina !!!!!
Ova srpska gamad od grupe živi u beogradu koliko je meni poznato, ja mislim da oni uopšte nepriznaju BiH kao državu iako je predstavljaju!!!
Nakon ovih komentara gore, sve mi je jasno. Čast izuzecima. A onda se bune, kad kažu glupi Bosanac.
Da citiram izvjesnog @\"HORDAS\"-a: Lele nepisi nebuloze znas bolest je biti ljubomran a i malo si priglupa definitivno imas brena ti dolazi a ceca to je muzika koju ti ocigledno slusas, smrt primitivismi turbo folku u sarajevu..... Nasmijao si me, i to posteno. Bas ti hvala na tome. Nisi ni svjestan koliko si u krivu, ali mi ne pada na pamet da se raspravljam sa tobom, bar ne na tvojim (ogranicenim) duzinama... Od mene dobronamjeran savjet: nauci da pises, za pocetak ;)
Eurovizija je smece najgore,,Regina-katastrofa a sami sebe furamo da smo favoriti,,