Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovogodisnje izdanje je bilo ispod svakog prosjeka. nemastovite rime, izlizani punchevi i ponavljane 4-5 istih motiva. moze a i mora ovo puno bolje.
Ova prva trojica su bili dobri, ovo ostalo hamelj sve
Definitivno u Domu Mladih jace bilo, bolji razglas, kvalitetniji reperi, atmosfera takodje, Cane i Gaga tad prekucali.
Kao slučajni prolaznik sam se zadesio i proveo tu neko vrijeme slušajući ih, sve u svemu zanimljivo je bilo s tim sto mislim da je ovakvim manifestajama mjesto u zatvorenom a ne na pozorišnom trg. Ipak tu prolaze ljudi sa djecom a ni jedan stih ne moze proci bez ku....,pi...,je-be i slično.
Pa idi u Siriju otac te je*o
e čuj jala nekome da određuje zna li repat'. ljoljan
propalo ljudi
Predobro bilo, ugodno, zabavno, ovako treba nešto u gradu. DARKO je rasturio sve, najinteligentnije riječi je imao, ostalo ok, ali definitivno zaslužena pobijeda
sve narkici
mama ti narker
svi smo mi narkomani samo se lupamo različitim drogama
gledao i nista posebno Bolji Grasshoper ,Deda,Beli ... pogledajte Beli vs grasshooper redbull
moglo je biti bolje sigurno, ali Traka vs Limun je bio prejak battle
Nemate vi pojma.Mi smo najjbolji Mc Reperi u Bosni sto smo upali da se takmicimo.Neznalci pozz.
https://www.youtube.com/watch?v=7zfqolwNN3Q
Čestitam, a vi sto pljujete po ovim reperima i to je isto zanimanje i svako zarađuje za svoj hljeb na svoj način Tako da pozabavite se sobom please