Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GIBO THE KING!
gibo cekamo te s nestrpljenjem. a vas pola ovdje sto nezna sta je muzika nabijem na K.
Da izvinete ja nikad nisam cula za ovog muzicara!
Ja ne kontam na kojem jeziku i sta pjeva ovaj coek
šetaju se ulicom Goran Karan i Giboni , i prolaze kraje jedne zgrade. Pita Goran; koja je ovo zgrada, a na to će Giboni : a ovo, ovo mi je škola.
Ko je sad on?
Gibo, skuliraj se malo. Postao si prepatetican.
zasto nije organizovao koncert u julu na kosevu ??? gdje nadje u februaru u jeku sezone gripe !!!
Koliko su Bosnjaci i Srbi normalniji od Hrvata...gledam recimo ove koncerte u regionu...U BG svako, ali bukvalno svako bude primljen rasirenih ruku, i ko valja i ko ne valja, tretiraju ih kao kraljeve itd... Za Sarajevo valjda ne trebam ni govoriti, jer je to preslo uksune granice bilo kakvog gostoprimstva, slajde nam je tudje govno sto puta od naseg kolaca...Jedino u Zagrebu se pjevaci, glumci susrecu sa predrasudama, hladnim docekom, ignorisanjem medija...
ajd ti što si mi replicirao namjesti se da te na gu zim ovde pred svima voliš ti to jelte :)))))
@Icon; nista ne fali ni Gibonniju ni Thompsonu:) Bolji su oboje od ovih prekodrinskih pevaljki sto nam stalno dolaze u grad.
PUŠITE BALIDŽANI!
Glup si i nepismen
Sad ga treba natjerat da klekne na koljena , okrene se prema Starom mostu i otpjeva pjesmu OPROSTI kad već to nije htjeo da uradi na otvaranju Starog mosta prije par godina.Ispod ovog keza se krije ortodoxni u s t a š a , gori je on i ovakvi kao on od Marka Perkovića Tompsona 100 puta jer Tompson ni u jednoj pjesmi ne preva protiv Bošnjaka.
napaljen sam,pustite me s lanca